nothin' interesting bout this blog until u check on it!

Sahabat..

Saturday, April 9, 2011

Nak Tambah Suami??


Kadang-kadang, iklan sangat mengelirukan. Hana betul2 tak faham. Diorang ni tak check ke sebelum publish iklan? Tengok jela iklan kat bawah ni..lam salah satu majalah yang hana baru baca. Cuba cari apa kesalahan iklan ni..


Tu hana da bulatkan ngan warna merah..Setelah menggunakan produk ini, suami bertambah? haha..kalau hana, hana memang tak nak pakai produk ni..korang camne pulak? haha

Pengajaran : lain kali, kalau kite nak wat ape2 pun, sila la double check dulu ye

(◕‿◕✿)

19 comments:

  1. haha betul gak kan. suami bertambah. kalau dia tulis anak bertambah ada la jugak logiknya. tak pun maybe dia tertinggal word 'sayang' kot selepas bertambah tu. hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha!tertinggal perkataan tu..kalau isteri bertambah takpa..hik!

    ReplyDelete
  3. bahaye la iklan camni..mesti si suami x bg isteri beli bila tau nanti dye kn diduakan..hehe

    ReplyDelete
  4. org yg buat iklan ni tak peka...kan dah masuk blog..kan dah malu..kan..kan...

    ReplyDelete
  5. tertinggal ayat ni..sepatutnya bertambah apekah?

    ReplyDelete
  6. suami bertambah sayang la 2 kot..hadoiii xpeka langsung

    ReplyDelete
  7. isteri tak boleh tambah suami.... tapi suami leh tambah dot.dot.dot... he3

    ReplyDelete
  8. [pergh! suami bertambah... menarik tu.. nak bagi bakal bini cacing minum lah... leh dapat kawan baru.. hahahahah

    ReplyDelete
  9. hehhe, aah ek..suami bertambah sayang barangkali..muahahha

    ReplyDelete
  10. suami bertambah SAYANG... hehehe

    ReplyDelete
  11. wah..suami bertambah...ape la ayat seterusnye kan..terlupa taip la tu..da salah tafsir..heheh meh join anna kalu suka dikomen..

    http://bungakubakawali.blogspot.com/2011/04/blog-untuk-dikomen.html

    ReplyDelete
  12. ni mesti wat last minit pastu tak cek --''

    ReplyDelete
  13. Haha.. ada lak iklan cam 2 yer haha

    ReplyDelete
  14. suami bertambah banyak ?? hehe

    ReplyDelete
  15. suami bertambah?cayalaaa !!
    soo jgn lupe beli produk itu :P

    ReplyDelete
  16. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi wwwasianbet77com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails